Editorial

  • Alberto Simões Universidade do Minho
  • Xavier Gómez Guinovart Universidade de Vigo
  • José João Almeida Universidade do Minho

Resumo

Benvolguts i benvolgudes:

amb la publicació d'aquest volum 5.1 de Linguamática, assolim els deu exemplars d'aquesta revista i entrem amb il·lusió i forces renovades amb el seu cinquè any d'edició. Han sigut cinc anys difícils, en els quals hem hagut de treballar amb molt d'esforç per aconseguir oferir-vos semestre a semestre una revista científica de qualitat sobre el processament de les llengües ibèriques, sense renunciar a l'objectiu de fer ciència en les nostres llengües, per a les nostres comunitats lingüístiques i fent servir els nostres idiomes com a mitjà natural i privilegiat de comunicació.

A partir d'aquest número de Linguamàtica, i per tal de facilitar encara més la indexació de la revista (un assumpte especialment dificultós a hores d'ara per a les publicacions en llengües diferent de l'anglesa), els articles publicats portaran, a més d'un resum i unes paraules clau en anglès, la traducció del títol de l'article en aquesta llengua. Amb aquesta nova metadada, pretenem facilitar la feina d'indexació de la revista en índexs internacionals i garantir una difusió encara més gran dels articles publicats a Linguamática en qualsevol llengua de la nostra península.

El nostre agra-ment més sincer per a tots els col·laboradors i lectors de Linguamática, sense els quals no tindria cap sentit seguir tirant endavant aquest projecte.

Publicado
2013-07-20
Como Citar
Simões, A., Gómez Guinovart, X., & Almeida, J. J. (2013). Editorial. Linguamática, 5(1), 3-9. Obtido de https://www.linguamatica.com/index.php/linguamatica/article/view/160
Edição
Secção
Prefácio