(untitled) (Linguamática, 2017)
Amb aquest volum, Linguamàtica arriba als seus nou anys, amb 19 exemplars publicats des del 2009 i a una cadència de dos números a l’any (el 2010, excepcionalment, se’n van publicar tres). Una collita selecta de més de 100 articles científics sobre les tecnologies de les llengües peninsulars, divulgant i analitzant la recerca duta a terme a les seves institucions per més de 200 autores i autors que han volgut compartiramb nosaltres la seva feina en alguna de les nostres llengües. En aquests nou anys, Linguamàtica s’ha anat consolidant com una revista científica de prestigi gràcies a l’esforç sostingut d’autors, revisors i editors. I, sens dubte, aquest esforç ha valgut i val la pena. Encetem el 2018, doncs, amb l’orgull de la feina feita i amb la il·lusió de la feina per fer, sabent que formem part d’una comunitat que vol seguir treballant en l’àmbit tecnològic per a les nostres llengües i en lesnostres llengües, sense renunciar ni a la qualitat científica ni a lanostra identitat. Per molts anys.